Details

Recruiter: Femke Stolk

E-mail: recruitment@valantic.nl

Branche: Marketing & Communicatie

Over ons

30 jaar ervaring

Sinds 1992 ontwikkelen we voor onze klanten met veel plezier een toekomstbestendige en onderscheidende digitale strategie. Zo helpen we bij het ontwikkelen en inrichten van productinformatiemanagementsystemen, bouwen we (internationale) webshops en optimaliseren de online marketingkanalen. Het doel van onze 150 doorgewinterde e-commerceprofessionals is dan ook het omnichannel succes van onze klanten te maximaliseren.

Een nieuwe naam vanaf 2022

In 2021 is ISM eCompany overgenomen door valantic en sinds 2022 voeren we ook deze naam. valantic is de nummer 1 voor digitale transformatie en één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van digitale oplossingen, consultancy en software op de markt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Meer dan 1.000 klanten vertrouwen op valantic, waaronder 20 van de 30 DAX-bedrijven en ook veel toonaangevende Zwitserse en Oostenrijkse bedrijven. valantic heeft een unieke structuur met competentiecentra en expertteams - altijd precies afgestemd op de digitaliseringsbehoeften van bedrijven. Van strategie tot executie. Van customer experience (CX) en supply chain excellence tot SAP-services, digitale strategie en analyse en automatisering van financiële diensten.

Onze klanten

Klanttevredenheid is ons grootste goed. We behoren al jaren tot de top in e-commerceland en werken voor een brede groep klanten, van internationale B2C multinationals tot toonaangevende B2B partijen.

Bekijk alle Valantic vacatures