Details

Recruiter: Sander de Vries

E-mail: sander.devries@wearetriple.com

Branche: Overige

Over ons

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 300 techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Zahari of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen. Onze websites en apps vallen op door innovatieve kenmerken en juist niet door de vlekkeloze TechOps erachter. 


De toekomst begint in Alkmaar

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.Samen werken en groeien

Wij zitten graag in de core van de digitale organisaties van onze partners. Dat betekent altijd aan staan, vooruitdenken en elkaar meenemen in ontwikkelingen. Tijdens onze pionierende projecten ontdekken en leren we altijd iets. Die kennis delen we actief met elkaar. De interne kennissessies en onze meetups staan er bekend om. Je komt altijd terug met nieuwe inzichten en inspiratie voor je eigen project.

Met multidisciplinaire teams -waarin we verschillende expertises met elkaar combineren- werken we nauw samen aan die winnende totaaloplossingen voor onze partners. Team Awesome Unicorns is een voorbeeld van zo’n multidisciplinaire projectteam. Ze zitten bij elkaar en vullen elkaar aan. Qua kennis én ervaring. We selecteren bijvoorbeeld een projectmanager/scrum master, verschillende designers, frontend developers, eventueel iOS/Android developers, backend developers en een of meerdere testers.