Details

Recruiter: Leola de Vries

E-mail: leola@tomorrowmen.nl

Telefoon: 0633427326

Branche: Marketing & Communicatie

Over ons

Of we leuker zijn? Vernieuwender? Anders dan al die anderen? Vertel jij het maar zodra je onze Playground™ bent binnengestapt. ‘Kan Niet Bestaat Niet™’ prijkt groot aan de muur en wij geloven in die mentaliteit. Voor onze klanten, onze mensen en de wereld daaromheen is alles mogelijk. Ja, dat zorgt voor veel dynamiek. Voor de allervetste digitale strategieën en nog mooiere klanten. Voor coachende collega’s, een open cultuur van leren en winnen en alle ruimte om jouw carrière in te richten. Voor vriendschappen, stevige borrels en steengoede feestjes. Maar we willen vooral dat je het zelf zo ervaart. Thank us later. 

Cultuur

Samen is niet alleen™, doe alsof je thuis bent™, winnen is belangrijker dan meedoen™: wij geloven in een cultuur van openheid, inclusiviteit, energie en teamgeest. Dat gaat niet vanzelf en dat begrijp jij. Daarom draag jij keihard bij aan de cultuur die van ons een winnende club maakt.

Klant

'Kan Niet Bestaat Niet™’ nemen wij zo letterlijk mogelijk: wij zetten altijd drie of vier stappen extra voor onze klanten. Dat zie je terug in onze digitale strategieën, maar ook in de manier waarop wij met ze omgaan. Jij beheerst die skills van nature – en doet het ook nog eens met enorm veel plezier.

Kennis

Kennis voor onszelf houden, daar geloven wij niet in. Het heeft pas waarde als het gedeeld wordt en zo stel jij je op binnen Tomorrowmen™: jij maakt jouw collega’s slimmer en staat altijd open voor nieuwe inzichten. Andersom krijg je van ons alle ruimte om die kennis in de diepte of breedte te ontwikkelen.