Details

Recruiter: Erna van der Neut

E-mail: erna.vanderneut@oostnl.nl

Telefoon: 06 – 43 62 33 28

Branche: Zakelijke Dienstverlening

Over ons

Oost NL werkt vanuit een maatschappelijke missie:

Bijdragen aan nieuwe doorbraken in de ommekeer die we moeten en kunnen maken in Voeding, Gezondheid, Energie en een Duurzame Samenleving. 

Bedrijven uit Oost-Nederland die actief zijn op deze maatschappelijke uitdagingen, helpen wij door samen te Innoveren, te Investeren en te Internationaliseren. 

Maatschappelijk en financieel rendement 

Wij helpen ondernemers naar hun volgende doorbraak op het gebied van Voeding, Gezondheid, Energie en een Duurzame Samenleving. Dat doen wij onafhankelijk, met publieke middelen, verstrekt door onze opdrachtgevers. Dat zijn de provincies Gelderland en Overijssel en het ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Of met middelen van de EU, stimuleringsprogramma’s en fondsen die door de samenleving zijn opgebracht. Daar hebben wij verantwoordelijkheid voor te nemen. 

Onze investeringen in tijd, mensen en geld moeten dan ook altijd meer opbrengen dan de directe kosten. Maatschappelijk rendement staat voorop: tastbare resultaten op het gebied van Voeding, Gezondheid, Energie en Duurzaam Samenleven staan hier tegenover. En Financieel rendement is ‘revolverend’: meeropbrengsten kunnen we herinvesteren in nieuwe initiatieven en ondernemingen. 

 Dus zijn we integer en kritisch: zonder goed plan geen ondersteuning, daar zijn we duidelijk over, en daar kunnen wij ondernemers ook weer verder bij helpen. 

 We zijn nieuwsgierig en vindingrijk: hoe kunnen we een kansrijk plan nog beter maken? En zijn we daadkrachtig en betrokken: wij helpen het bedrijf graag mee om het initiatief naar een volgende fase te brengen.