Details

Recruiter: Ilse Nagtzaam

E-mail: hr@mvhmedia.nl

Telefoon: +31 (0)162­693599

Branche: Marketing & Communicatie

Over ons

MvH Media is een full-service online marketing bureau. Met een jong en ambitieus team zijn wij dagelijks bezig met de online positionering van onze binnen- en buitenlandse klanten. We denken in zowel kleine als grote organisaties mee over de beste oplossing voor het behalen van het gewenste online resultaat.

Online marketing is onze passie en we volgen dan ook continu alle trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied, om het maximale resultaat te behalen. Uiteraard beschikken we als Google Partner en Bing Partner over de kennis en vaardigheden om jouw website of webshop maximaal te laten renderen.

Wij zetten ons in voor een betere positionering door middel van organische zoekmachine optimalisatie, succesvolle betaald adverteren campagnes en conversie optimalisatie. Wij zijn graag de helpende hand bij het bedenken en uitvoeren van de juiste online marketing strategie van jouw organisatie!

Onze specialisten werken op basis van de volgende online marketing onderdelen:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Websites beter positioneren binnen de organische resultaten van de zoekmachines als Google en Bing.

Zoekmachine Adverteren (SEA) Meer rendement uit je website halen door een gericht betaald adverteren netwerk in de zoekmachines uit te zetten.

Conversie Optimalisatie Van bezoekers klanten maken! Hoe hoger het conversiepercentage op jouw website of webshop, hoe rendabeler alle marketing inspanningen zullen zijn.

Strategie & Advies We begeleiden graag elke organisatie, groot of klein, bij de juiste online strategie.

We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.