Details

Recruiter: Britt Nijssen

E-mail: britt@mijnmarketing.com

Branche: Marketing & Communicatie

Over ons

Bij MijnMarketing.com streven wij naar onderlinge duurzame relaties en naar enthousiaste medewerkers die zich verbonden voelen met elkaar én de organisatie. Door een betrokken werkgever te zijn met een open organisatiecultuur waaraan vertrouwen ten grondslag ligt, streven we een cultuur na waarin mensen zichzelf kunnen zijn, zich durven uit te spreken en zich veilig en gewaardeerd voelen.

Naast secundaire arbeidsvoorwaarden zoals MM Deals, collectiviteitskorting, gratis sporten, pensioensregeling etc., bieden we onze medewerkers een Benefit Budget, waarmee ze zelf kunnen bepalen hoe ze dit het liefst willen inzetten. Meer salaris, een 13e maand of wellicht wel een onbeperkt aantal vakantiedagen? Of misschien wel sparen voor een wereldreis, niks is gek genoeg! Deze vrijheid is ook terug te zien in onze optionele thuiswerkdagen, flexibele start- en eindtijden maar ook de jaarlijks gegarandeerde loonstijging.

Ook ontwikkeling is een belangrijk onderdeel bij MijnMarketing.com. Daarom maken we het mogelijk om onbeperkt te leren, door middel van opleidingsmogelijkheden en MM Academy. Iedere deelnemer aan MM Academy krijgt een persoonlijke leerlijn met begeleiding vanuit een externe coach. Tijdens de jaarlijkse POP-gesprekken (Persoonlijke Ontwikkeling & Prestatie), maakt iedere medewerker zijn eigen plan aan de hand van zijn/haar eigen ambitie. MijnMarketing.com is een groeibedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Zo bestaat onze directie bijvoorbeeld uit enkel vrouwen die carrière gemaakt hebben binnen het bedrijf. Maar ook als de ambities buiten MijnMarketing.com liggen, kijken we mee hoe we kunnen helpen om deze dromen te verwezenlijken.

Het stimuleren van saamhorigheid en betrokkenheid betreft een groot thema binnen het vitaliteitsbeleid van MijnMarketing.com.Vitaliteit verschijnt vaak op de agenda in het kader van het terugdringen van ziekteverzuim en het realiseren van duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit is echter veel breder dan dat en dient zelfs een veel hoger doel. Het gaat over geluk, over weerbaarheid, over ertoe doen, het maximale uit je leven halen, over balans en over gezondheid, fysiek én mentaal.

We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd, vooral niet tijdens de wekelijkse 'vrijdag middag borrel’ of onze memorabele teamuitjes. Van een legendarische skireis in Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. En van weekenden in het Limburgse landschap tot onze volgende reis naar IBIZA! We zijn trots op het feit dat bij ieder uitje 95% van onze medewerkers intrinsiek gemotiveerd is om mee te gaan. Want we werken niet alleen hard samen, we maken ook graag herinneringen samen!