Details

Recruiter: Sophie van de Pas

E-mail: sophie@fullforce.digital

Branche: Zakelijke Dienstverlening

Over ons

Full Force Digital is een digital boutique bedrijf met een ongecompliceerde, no-nonsense benadering van ons werk. We brengen onze dagen door met het orkestreren en leveren van digitale marketingtransformaties voor onze klanten – van strategie tot topline-implementatie en contentinnovatie.

Met de partners Marco Fredriksen, Rens Pels, Eric van der Hoeven en Laura van Nigtevegt vertegenwoordigt FFD een schat aan (executive) ervaring in het creëren van digitale processen en content, functioneel ontwerp van tech-oplossingen en ondernemers- en blue-chip-ervaringen.

Ons personeelsbestand is divers, professioneel, technisch onderlegd, zeer getalenteerd en nieuwsgierig. Continu leren en ontwikkelen is een topprioriteit voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Samen vinden we het doel om een ‘kracht ten goede’ te zijn. Dat betekent het bouwen van duurzame oplossingen, het delen van kennis om anderen te laten groeien, en werken vanuit een solide basis van digitale ethiek en diversiteit.

Sinds de lancering in 2019 hebben we een solide selectie van topklanten opgebouwd, waaronder Rituals, AkzoNobel, Danone, Mitsubishi, Louwman Group, Sanquin en anderen.