Details

Recruiter: Danielle Vermaas

E-mail: sollicitant@dynamoretailgroup.com

Telefoon: 0334545940

Branche: Detailhandel

Over ons

Wij houden van fietsen.

De populariteit van fietsen is explosief gestegen. Niet gek natuurlijk, omdat fietsen steeds belangrijker wordt. Het is een gezondheidstrend die ook door de overheid gestimuleerd wordt. En dit ontgaat ook de consument niet. Die zien de (elektrische) fiets steeds vaker als een duurzaam en gezond alternatief voor woon- en werkverkeer. Door de groeiende populariteit van fietsen is onze branche volop in ontwikkeling.

Dat wij in een groeimarkt zitten, is (nu) vast geen verrassing meer voor je. Dynamo Retail Group verzorgt een uitgebreid dienstenpakket voor ruim 840 winkels in Nederland, België en Duitsland met de formules Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Dynamo Retail Service. En we trappen door. Om onze groei verder door te zetten, zoeken we als aanvulling op ons huidige team nieuwe marketingcollega’s! Collega’s die vol enthousiasme, met lef en passie voor marketing aan de slag gaan.

Spring jij bij ons achterop?

Ons marketingteam bestaat uit een marketing manager, creatieve vormgevers, online marketeers, content creators voor onze webshops, product marketeer, collega’s die zich bezighouden met winkelinrichting, corporate communicatie en events. Samen bijten we ons vast in marketing voor Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’.

Elke dinsdag hebben we een teamoverleg waar we campagnes bedenken en evalueren, nieuwe ideeën delen, elkaar inspireren. En op vrijdag bijten we het liefste in een bitterbal. Het afgelopen jaar won Profile ‘de Fietsspecialist’ in de categorie fietsen én werd overall winnaar bij de Beste Winkelketen van het jaar verkiezing. En gingen twee nieuwe webshops live. Help jij ons met de volgende stappen?