De Nieuwe Zaak e-commerce

De Nieuwe Zaak e-commerce

Details

Recruiter: Martine Baars

E-mail: martine.baars@denieuwezaak.nl

Branche: Marketing & Communicatie

Over ons

De Nieuwe Zaak is één van de meest gerenommeerde en succesvolle Full Service Commerce Bureau van Nederland.

Wij laten organisaties groeien. Samen met 100 collega’s werken we hier iedere dag hard aan. Samen vinden we belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot nieuwe inzichten. Ze leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. We werken in multidisciplinaire en zelfsturende teams waarbij jij en je collega’s samen verantwoordelijk zijn voor de koers en de prestatie van het team. Je bent dus aangewezen op elkaar om succes te boeken en dit te vieren.


We denken steeds aan de volgende stap, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou en je collega. Dit doen we door flexibel te zijn en in te spelen op jouw ontwikkelpad. Tegelijkertijd voeg jij nieuwe kennis en ervaring toe aan De Nieuwe Zaak en werk je op een professionele wijze samen met je collega’s en de klant. Daarnaast hebben we een eigen Academy. Een aantal dagen verspreid over een jaar werken we niet voor klanten, maar aan onze ontwikkeling. Verschillende leuke en leerzame onderwerpen komen voorbij, zoals Agile, Eigenaarschap en Toekomst. Ook is er ieder jaar een outdoordag, en daar wil je bij zijn. Zo leren we van en met elkaar.


Wij vinden organisaties laten groeien leuk! Als je professioneel werken leuk vindt, word je vanzelf goed in wat je doet. Als je goed wordt in wat je doet, haal je resultaat en dat is leuk! Verschillende experts met een eigen specialisme, die met dezelfde passie voor e-commerce samenwerken. Elke dag een beetje beter, kennis delen met elkaar, proactief handelen, professionele oplossingen bieden, constant innoveren, blijven leren en voorop lopen. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. We vieren Oktoberfest, Sinterklaas en St. Patrick’s Day, maken voor de lol een soundboard, rennen samen de halve marathon van Zwolle en met Nerfguns door de gangen van De Nieuwe Zaak. 


We bieden jou een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Voor je inzet krijg je een uitstekend salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en natuurlijk ga je deelnemen aan de Academy. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal, BookSpot en Miss Etam. Benieuwd welke nog meer en wat we gedaan hebben?