Details

Recruiter: Zoë Smits

E-mail: zoe.smits@bycape.io

Branche: Techniek

Over ons

Wij zijn Cape

Onze passie bestaat uit het neerzetten van de beste technische oplossingen die onze klanten helpen om hun advertising ideeën tot leven te brengen... en dat super snel. Cape vergemakkelijkt het end-to-end campagneproces voor toonaangevende merken, adverteerders en bureaus.

Nu we deel uitmaken van Peach (2022), de wereldwijde marktleider in de automatisering van videoreclame, zijn we klaar om samen onze groei te versnellen, ons product nog beter te maken en de wereld te veroveren. Vind ons team in kantoren in Amsterdam, Londen, Sydney en Tilburg - maar we hebben ook een internationaal verkoopteam dat over de hele wereld actief is.


Wat we doen

Bij Cape schalen we digitale marketing om de creatieve workflow een boost te geven en het voor gebruikers heel makkelijk te maken om een campagne neer te zetten. Onze gebruikers kunnen hun display, social, video en DOOH oplossingen beheren vanaf één platform. Creatieve variaties maken, op de hoogte blijven van de status van het hele team tijdens het campagneproces en de publicatie naar alle kanalen is met Cape gedaan in no time.


Werken bij Cape

We groeien snel - zowel in de Benelux als in de rest van de wereld. Wil jij ons team versterken tijdens deze periode? Onze groei bedraagde tot nu toe elk jaar 100% of meer ten opzichte van het voorgaande jaar en we zetten dit graag voort. Kom bij Cape om je carrière en de campagnes van Just Eat Takeaway.com, Philips, KLM, Basic-Fit en vele anderen te versnellen!


Je zal komen werken op ons kantoor in Amsterdam (boven de gezelligste wijnbar van Amsterdam…) en terecht komen in een innovatief, flexibel bedrijf met veel persoonlijke onafhankelijkheid, maar een geweldig en jong team om mee te werken.


Wil je een kans om te werken in een internationale, diverse en inclusieve omgeving in een scale-up cultuur met de voordelen van een wereldwijde marktleider?